ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Διαγνωστικές Εξετάσεις 25% πιο φθηνά και από Δημόσιο Νοσοκομείο!

Για πρώτη φορά η ομάδα Ζητώ εργασία – Ζητώ υπάλληλο, συνδέεται με τον χώρο της Υγείας με μοναδικά δικαιώματα & σε ειδική τιμή.

Με σεβασμό στην δύσκολη οικονομική κατάστασή μας, καταφέραμε να έχουμε δύο μοναδικές προσφορές για την περίθαλψη της υγείας μας με ειδικές τιμές  για τα μέλη & και τις οικογενειές μας.

Μπορούμε πια να αποκτήσουμε εγγυημένες ιατρικές παροχές με προκαθορισμένες τιμές αποκτώντας το

  • Απλό Συμβόλαιο Υγείας από 25€ μόνο 19€

  • Βασικό Συμβόλαιο Υγείας από 49€ μόνο 38€

Για να έχετε την προνομιακή τιμή, στο καλάθι αγορών και στο πεδίο “κωδικός κουπονιού” χρησιμοποιήστε των κωδικό ergasia19 για το ΑΠΛΟ Συμβόλαιο & ergasia38 για το ΒΑΣΙΚΟ Συμβόλαιο.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

1) Απεριόριστες , προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις για 1 χρόνο με έκπτωση -25% στις τιμές Δημοσίου Νοσοκομείου, χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού ΕΟΠΥΥ & χωρίς καμία δέσμευση

2) Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις για 1 χρόνο με 10€ / επίσκεψη
Ειδικότητες:  1) Παθολόγος, 2)Γενικός ιατρός, 3)Ενδοκρινολόγος, 4)Καρδιολόγος, 5)Δερματολόγος, 6)Γυναικολόγος, 7)Ακτινολόγος, 8)Ορθοπεδικός.

3) Ηλεκτρονική συνταγογράφηση με 5€

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ;

Γιατί να πληρώνεις μόνο για το checkup σου όταν μπορείς με τα ίδια χρήματα να έχεις πολλά περισσότερα!

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

1) Ένα Βασικό Check up

Ή Ανδρολογικό
Γενική αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, PSA

Ή Γυναικολογικό
Τεστ παπ, Γενική αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, Fe

Ή Παιδικό – Αιματολογικό
Γενική αίματος, Σίδηρο, Φερριτίνη, Χοληστερίνη

2) Απεριόριστες , προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις για 1 χρόνο με έκπτωση -25% στις τιμές Δημοσίου Νοσοκομείου, χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού ΕΟΠΥΥ & χωρίς καμία δέσμευση

3) Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις για 1 χρόνο με 10€ / επίσκεψη    στις παρακάτω ειδικότητες:… Παθολόγος, Γενικός ιατρός, Ενδοκρινολόγος, Καρδιολόγος, Δερματολόγος, Γυναικολόγος, Ακτινολόγος, Ορθοπεδικός.

4) Ηλεκτρονική συνταγογράφηση με 5€

Η προσφορά ισχύει για όσους πραγματοποιήσουν online αγορά και κάνουν χρήση των εκπτωτικών κωδικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μπορείτε να καλέστε στο 216-7005555 (Δευτ. – Παρ., 09:30-18:30) ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.