ΥΓΕΙΑ ΝΕΤ

Σημεία Εξυπηρέτησης

ΥΓΕΙΑNET Αθηνών

Το ΥΓΕΙΑ NET Αθηνών, ιδρύθηκε το 1972 (ως Bio-Check International AE) και ήταν ένα από τα πρώτα οργανωμένα και αξιόπιστα – με διεθνή πρότυπα – ιατρικά διαγνωστικά κέντρα που λειτούργησαν στην Ελλάδα. Το 2009, προσαρτήθηκε στο δυναμικό του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και μετονομάστηκε σε ΥΓΕΙΑNET Αθηνών.

Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με στόχο την εξατομικευμένη πρόληψη και την αξιόπιστη διάγνωση προβλημάτων υγείας. Στο ΥΓΕΙΑNET Αθηνών λειτουργούν Απεικονιστικά Τμήματα ψηφιακής μαστογραφίας, οστεοπόρωσης και ακτινολογικού ενώ παράλληλα λειτουργούν ιατρεία βασικών ειδικοτήτων, όπως το καρδιολογικό, παθολογικό, οφθαλμολογικό, ΩΡΛ, ενδοκρινολογικό, ορθοπεδικό και δερματολογικό

Επικοινωνία

Πολυϊατρείο Αθήνας 

Διεύθυνση : Βεντήρη 1 και Βασ. Σοφίας

Αθήνα 11528

ΥΓΕΙΑNET Περιστέρι

Το Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ λειτουργεί από το 2010. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, και αποτελεί μια ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Τα διαγνωστικά του τμήματα, καλύπτουν όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων, όπως μικροβιολογικές, βιοχημικές, ιολογικές, καθώς και το σύνολο των απεικονιστικών εξετάσεων στα Τμήματα Υπερήχων, Αξονικού Τομογράφου, Μαστογράφου και Οστεοπόρωσης. Aκόμα, λειτουργεί Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου και ιατρεία βασικών ειδικοτήτων, όπως παθολογικό, καρδιολογικό, ΩΡΛ, ορθοπεδικό, ενδοκρινολογικό, οφθαλμολογικό, δερματολογικό.

Επικοινωνία

Πολυϊατρείο Δυτικής Αθήνας

Διεύθυνση : Θηβών 177  Περιστέρι

12134 Περιστέρι